Niin paljon mun tekisi mieli pyyhkiä eräs henkilö pois elämääni vaikuttavista tekijöistä. Mutta siihen pysty. Mitään mikä on tapahtunut ei voi tapahtumattomaksi muuttaa. Pitää vaan oppia tulemaan toimeen menneisyyden kanssa ja elää elämää eteenpäin. Teoriassa se on helppoa, mutta miten toteuttaa se oikeasti?

Miten poistaa kipu jota tuntee? Miten poistaa ne tunteet joita tuntee? Vaikka tietää että toisen tunteet ovat suuntautuneet jonnekin aivan muualle ja olet erehdys, paha virhe hänen elämässään, niin siitä huolimatta, miten helvetissä ne tunteet omalta kohdaltaan voi poistaa? Ei mitenkään.

Pitää vaan leikkiä että mikään ei tunnu missään, mikään ei loukkaa, kaikki on ollut pelkkää kuritonta leikkiä, pelkkää jotain mistä ei ole seurauksia, ei tunteita. Ja vitut sellaista on edes olemassa. Aina sattuu johonkuhun, aina joku joutuu kantamaan tekojen seuraukset. Ja se useimmiten ei ole se joka esittää eniten katuvaa ja jolle annetaan anteeksi. Vaan se on se joka periaatteessa on vähiten tehnyt väärin, mutta tuntee jollain tasolla ehkä eniten syyllisyyttä. Koska jos ei olisi ollut jossain tilanteessa jossain kohtaa olisi se jäänyt tapahtumatta ja joidenkin välillä ei korjaamista tarvittaisi....